Is jouw bedrijf goed op weg naar het mobiele werken?

Beantwoord 14 vragen en zie direct waar de kansen liggen om overal te kunnen ondernemen. Een persoonlijk advies op basis van je uitslag ontvang je direct in je mailbox.

Als ondernemer ben je 24 uur per dag bezig met je bedrijf. Je kunt het je in deze tijd niet permitteren om kansen, relevante informatie en inzichten te missen. De Mobiel Werken Scan zorgt ervoor dat je precies weet hoe je altijd en overal in verbinding kunt staan met informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Na afloop ontvang je een persoonlijk advies, relevante en inspirerende voorbeelden en praktische informatie op het gebied van Mobiel Werken.

Mobiel werken kan veel voordeel opleveren. Om optimaal van deze voordelen gebruik te kunnen maken is het belangrijk om een goed besef te hebben van wat mobiel werken is en wat er voor nodig is om het succesvol in de praktijk te brengen.

Plaats en tijd onafhankelijk werken leidt tot efficiënter werken 
Als mijn mensen flexibel zijn om hun agenda per dag in te delen, zijn ze meer tevreden en succesvoller 
Ik zie duidelijk hoe ik plaats -en tijd onafhankelijk werken optimaal kan faciliteren in mijn bedrijf. 

Om te zorgen dat je medewerkers hart voor je zaak hebben, is het belangrijk om op een goede manier leiding te geven en te motiveren. Aandacht voor de juiste cultuur in het bedrijf, de gepaste sfeer van begrip en vertrouwen, zonder het gezamenlijke doel uit het oog te verliezen.

In mijn bedrijf zijn taken en verantwoordelijkheden meetbaar vanuit output ipv aanwezigheid 
Ik ben ervan overtuigd dat als ik mijn medewerkers niet dagelijks zie, de productiviteit daar niet onder te leiden heeft. 
Bij ons in het bedrijf heerst een sfeer van resultaat gericht samenwerken vanuit eigen verantwoordelijkheidsgevoel. 

Als ondernemer werk je hard. Maar leidt je inspanning ook tot het gewenste resultaat? Door slim timemanagement, door op de goede zaken te sturen en je mensen in staat te stellen hun werk flexibeler in te richten, is er veel effect en tijd te winnen. Slimmer werken betekent je tijd nog effectiever gebruiken en je mensen de faciliteiten én power geven om het verschil te maken.

Het lijflijk aanwezig zijn van een ieder bij een overleg vind ik veel belangrijker dan van een andere lokatie in te bellen 
Het niet altijd en overal bij mijn bedrijfsgegevens kunnen weerhoudt mij ervan om vaker buiten kantoor te werken 
Mijn collega's en ik kunnen altijd en overal bedrijfsdocumenten met elkaar delen 
Mijn bedrijf beschikt over de juiste ICT oplossingen om overal te kunnen werken 

Het nieuwe werken vereist niet alleen een andere mindset, er zijn ook andere middelen nodig om mobieler te kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone, laptop, mobiele internetverbinding en online kantoorautomatisering.

Mobiel werken (buiten kantoor) werkt prettig als er voldoende bereik en snelheid is 
Smartphones zijn gemeengoed bij werknemers die er baat bij hebben in hun werk 
Ik maak me zorgen over de veiligheid van mijn bedrijfsgegevens als mensen op afstand werken 
Ik sta open voor nieuwe technologiën die mij helpen de doelstellingen (bijv. kosten en efficiency) binnen het bedrijf sneller te realiseren 

Je bent nu klaar met de scan. We hebben nog een paar gegevens van je nodig, dan kun je direct met de resultaten van de scan aan de slag...

Ongeldig email adres
(optioneel)
Partners van MKB Servicedesk mogen mij benaderen met meer informatie over mobiel werken 
Wil je relevante informatie en/of aanbiedingen ontvangen van commerciële partners van MKB Nederland of MKB Servicedesk 
Deel de scan met je netwerk!